Kes me oleme

Minu järgi tuli firmale nimi

Minu järgi tuli Meie firmale nimi SuurSiil.

Olen aktiivne, kuid samas rahumeelne, naljalt ei torka.

 

Minuga saad ühendust:

info@suursiil.ee

 

 

Anx

Mina olen Angelika
Aitan Sul vormsitada tellimusi ja vastan rõõmuga kõikidele küsimustele mis puudutavad taimepüramiide.

On ju hetki kui meenutame lapsepõlve tema ääretu lihtsuse avastamisrõõmus, esimestes klassides veedetud kooliaega tindiste kätega või keskkooli aegset magusat tõsisemat armumist. Neid tundeid koos lapseliku avastamisrõõmuga kogen ma oma aias ja looduses jätkuvalt. Selline hingepai toob rahu, olenemata ajast ja maha jäetud maapealsete tegemiste hulgast. Nii ma tunnengi, et ma ise olen “aja looja ning inspiratsiooni tooja”.

Siit ka meie tunnuslause: “Loo enda aeg ja aed olenemata ruumist”!

Minuga saad ühendust:
angelika@suursiil.ee
Tel. +372  56825258

 

IlmarMina olen Ilmar

Mina tegelen logistikaga, vaatan, et püramiidid õigesse koju jõuavad.

Mulle meeldib, et asjad oleks korras ning selleks annan ka oma panuse.

Parema meelega veedan oma aega looduses teda vaadates ja kuulatades.

 

 

Minuga saad ühendust:
ilmar@suursiil.ee

Lauri

Mina olen Lauri

Ma räägin vähe, kuid selle kompenseerivad minu toimekad käed.

Vabal ajal püüan looduse hetki ka läbi kaamera silma, et seda teistega jagada.

Minu teisi puiduga toimetamisi näeb ka FB vahendusel